kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 02 Siječanj 2015 21:55

U Mostaru verbalno napadnuta Štefica Galić

Autor: Dnevni list Autor: Dnevni list

U mostarskom tržnom centru Mepas danas  popodne  verbalno su napadnuti zaposlenici portala Tacno.net. Šteficu Galić, glavnu urednicu i njezinog kolegu urednika Amera Bahtijara, oko 17 sati verbalno su napala dvojica muškaraca.

Nakon izlaska iz kino sale u kojoj su gledali film s trogodišnjom unukom glavne urednice,  nepoznati muškarci u 30-im godinama susreli su ih nakon čega su otpočeli s vrijeđanjem koje je kasnije preraslo u otvorenu prijetnju.”Odmah smo obavijestili policiju koji nije reagirala po dolasku jer su mladići nastavili s vrijeđanjem i prijetnjama u njihovom prisustvu.

Naime, oni su rekli da ćemo zbog toga što pišemo završiti kao Slavo Kukić, profesor koji je nedavno pretučen u Mostaru”, kazao je za Klix.ba Amer Bahtijar koji je dodao da je njegova kolegica Galić izuzetno potresena.“Prijetnje i napadi su bukvalno svakodnevni, ali mi ćemo nastaviti raditi kao što smo radili i do sada”, zaključio je Bahtijar.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije potvrđeno da je u Mepasu došlo do incidenta te da su službenici MUP-a izašli na teren gdje su sakupili potrebne informacije. Protiv napadača inicijala M.K. i M.V.  kako se doznaje bit će podnesene kaznene prijave.

Pročitano 5952 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering