kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 19 Rujan 2015 11:39

FOTO: Sudar motocikla i Mercedesa u Vitini

Autor: jabuka.tv | Dnevni list Autor: jabuka.tv | Dnevni list FOTO: LJ::portal

U petak u jutarnjim satima na magistralnoj cesti M6 Vitina – Ljubuški u mjestu Vitina dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao motocikl i osobni automobil Mercedes. Mercedes je vršio skretanje dok je motociklist u tom trenutku počeo vršiti pretjecanje prilikom čega je udario u bočni dio Mercedesa.

Željko Z. rođen 1991. godine s područja Ljubuškog ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se jučer dogodila na magistralnom putu M6 u mjestu Vitina, općina Ljubuški. Nesreća se dogodila oko 8.30  i u istoj je sudjelovalo vozilo Mercedes registracijskih oznaka Republike Hrvatske kojim je upravljao I. M. (1956), državljani BiH i RH te Željko Z. koji je upravljao motociklom marke Honda.


Ozlijeđenom motociklistu, ekipa hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški pružila je pomoć na mjestu nesreće nakon čega je isti transportiran u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je jučer i bio zadržan. U policiji do poslijepodnevnih sati nisu imali informaciju o kojem se stupnju ozljeda radi. U MUP-u Zapadnohercegovačke županije doznajemo kako je očevidom utvrđeno postojanje osnova sumnje da je nesreću skrivio vozač Mercedesa. Naime, on je suprotno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, oduzeo prednost kretanja vozaču motocikla.
Vozač Mercedesa se kretao iz smjera Gruda prema Ljubuškom i vršio je radnju skretanja ulijevo kada je iz suprotnog pravca naišao motociklist koji ga nije mogao izbjeći i udario je u desnu stranu Mercedesa. I na vozilu i na motociklu je načinjena veća materijalna šteta.

 

IMAG2315

 

IMAG2313

Pročitano 4935 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering