kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 21 Prosinac 2013 11:17

Razbojništvo u Ljubuškom

mupzzh.ba mupzzh.ba

Sinoć u 19:35 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu o razbojništvu, počinjenom nad čuvarem u Gimnaziji, koja se nalazi u Ulici sestre Silvije Antić u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave dvije nepoznate osobe napale su 55-godišnjeg čuvara, nanijevši mu tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.

Nadalje, prema navodima iz prijave došlo je do upotrebe vatrenog oružja, pri čemu je jedan počinitelj zadobio tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja, a po dovršenju kaznenog djela nepoznati počinitelji uspjeli su pobjeći u nepoznatom smjeru, s točno neutvrđenom svotom novca kojeg su oduzeli od 55-godišnjeg čuvara.

Ozlijeđenom 55-godišnjem čuvaru hitna medicinska pomoć ukazana je u Domu zdravlja Ljubuški, nakon čega je prevezen u SKB Mostar na daljnje pretrage. Sinoć u 20:15 h zaprimili smo prijavu da je u Dom zdravlja u Čapljini dovezen D. M. (32) iz Čapljine, s ranom od vatrenog oružja, a riječ je o osobi koju se povezuje s izvršenjem opisanog kaznenog djela.

D. M. (32) prevezen je u SKB Mostar gdje je hospitaliziran, i gdje se nalazi pod nadzorom policije. Odmah nakon saznanja o izvršenom kaznenom djelu policijski službenici PU Ljubuški osigurali su lice mjesta.

Dežurni županijski  tužitelj, zajedno s policijskim službenicima PU Ljubuški, danas će izvršiti očevid. Policijski službenici poduzimaju brojne druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja opisanog kaznenog djela, a o rezultatima kriminalističkog istraživanja pravodobno ćemo izvijestiti javnost.

 

 

Pročitano 2020 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering