kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 21 Svibanj 2016 09:13

Tragedija u Čapljini: Maturantica preminula na maturalnoj zabavi

Autor: bljesak.info Autor: bljesak.info

Maturalna zabava Srednje škole Čapljina pretvorila se u petak navečer u tragediju. Kako doznaje Bljesak.info, nešto iza 20.00 sati u hotelu Mogorjelo, preminula je djevojka inicijala N.R.

Navedeni portal neslužbeno doznaje da je smrt uslijedila prirodnim putem.

Za dvjestotinjak čapljinskih maturanata večer koju su trebali pamtiti po dobroj zabavi, pretvorila se u večer koju će pamtiti po velikoj tragediji. Pred njihovim očima preminula je kolegica iz školskih klupa, samo sat vremena nakon što je počela maturska večera u hotelu Mogorjelo.

 


Djevojci je pozlilo dok je sjedila, a nakon što je pala sa stolice u pomoć su priskočili profesori Srednje škole Čapljina, odveli su je i do Doma zdravlja u Čapljini, no pomoći nije bilo. Šokirani i u suzama maturanti su se razišli kućama već oko 10 sati. Noć su probdjeli u mislima na svoju kolegicu.

 

Da je u Čapljini preminula maturantica za Republikainfo potvrdio je i glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić rekavši da se radi o djevojci inicijala N.R. (1997.) godište, nastanjenoj u Čapljini. Ustvrdio je da se radi o prirodnoj smrti i da je djevojka preminula već u hotelu, a liječnici su mogli samo konstatirati smrt.

Za sve učenike Srednje škole Čapljina u nedjelju, 22. svibnja, biti će organiziran besplatan prijevoz na sprovod Nikoline Raič, koja je preminula na maturalnoj zabavi.

Autobusi će krenuti sa Autobusnog kolodvora Čapljina u 15.50 sati prema Šuškovom naselju, gdje će biti u 16:30 sati biti upriličeno davanje sućuti obitelji Raič.

Ukop preminule Nikoline biti će održan u 17:00 sati na mjesnom groblju u Šuškovom naselju.

Pročitano 4578 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering