kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 14 Srpanj 2016 06:43

U Gornjim Radišićima zatečeni kako zalijevaju više od 200 stabljika marihuane

Autor:  Marija Medić Bošnjak | vecernji.ba | Večernji list Autor: Marija Medić Bošnjak | vecernji.ba | Večernji list

Pripadnici sektora kriminalističke policije Uprave policije Ljubuški i pripadnici Policijske uprave Ljubuški jučer su u posljepodnevnim satima otkrili dvije plantaže marihuane. Plantaže sa nasadima indijske konoplje pronađene su na lokalitetu Gornjih Radišića (Erešova Mahala i Glavica).

 


Riječ je o nastavku akcije kodnog imena "Opijat III" kojoj je cilj spriječavanje proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Kako ekskluzivno doznaje Večernji list iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije pripadnici sektora kriminalističke policije Uprave policije Ljubuški i pripadnici Policijske uprave Ljubuški operativnim su radom došli do saznanja o zasadu indijske konoplje, te su jučer u 16.30 sati na spomenutim lokalitetima zatekli osobe u zalijevanju nasada. Riječ je o stabljikama visine od metar do dva metra.

 

 

Zasada je pronađeno više od 200 stabljika , od čega ih je 26 zasađeno u posude za cvijeće. U zalijevanju su zatečeni M.B. (1960.), te Z.B. (1993.). Sa rezultatima akcije upoznat je dežurni tužitelj koji rukovodi istragom, te je dao ovlaštenje Policijskoj upravi Ljubuški da provede očevid.

 

 

Prema informacijama iz policije očevid će biti proveden danas, a trenutačno se na mjestu gdje su pronađeni nasadi prikupljaju tragovi i dokazi koji upućuju na pomagače zatečenih osoba.

 

 

Pročitano 10108 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering