kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 30 Studeni 2016 14:36

Na GP Bijača kod talijanskog državljanina pronađena marihuana

Autor: FENA Autor: FENA

Službenici Postrojbe granične policije Doljani 29. studenoga kod državljana Italije M. G. (1966.) pronašli su 31 grama marihuane. M. G. je kontroliran prilikom izlaska iz Bosne i Hercegovine na Međunarodnom graničnom prijelazu Bijača. Prema naredbi tužitelja Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke,

državljanin Italije je uhićen i protiv njega će biti podneseno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga". U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Istoga dana na MGP Gradiška, prilikom izlaska iz BiH, službenici Postrojbe za potporu i kontrolu Terenskog ureda Sjeverozapad Granične policije BiH oduzeli su špricu napunjenu sa 100 mililitara heroina i pribor za konzumiranje spomenute droge.

 

Otkriveni su graničnom kontrolom bh. državljanina A. R. (1983.) u autobusu koji prometuje na relaciji Sarajevo – Frankfurt. Protiv A. R. Tužiteljstvu BiH bit će dostavljeno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo "neovlašten promet opojnim drogama".

Pročitano 1943 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering