kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 20 Prosinac 2016 22:09

Ukradeno vozilo u Grudama, pa nađeno u Ljubuškom, počinitelj uhićen

Autor: Dnevni list Autor: Dnevni list

Policijski službenici PU Grude, u suradnji s policijskim službenicima PU Ljubuški, rasvijetlili su krađu motornoga vozila marke VW Transporter, bh. registarskih oznaka.


U petak u 15,30 sati PU Grude zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj otuđio motorno vozilo marke VW Transporter s parking prostora jednoga grudskoga kafića, nakon što je vlasnik nakratko ostavio vozilo bez nadzora, s ključem u vozilu.


O navodima iz prijave PU Grude odmah je izvijestila sve susjedne Policijske uprave, a u 17,30 sati policijski službenici PU Ljubuški, vršeći kontrolu prometa na kružnom toku u Ljubuškom, uočili su u prometu i zaustavili navedeno vozilo te lišili slobode vozača.


Slobode je lišen D. M. (33) sa širega područja općine Čitluk te su policijski službenici PU Ljubuški istoga predali PU Grude na daljnje postupanje.


Policijski službenici PU Grude izvršili su kriminalističku obradu nad D. M. (33) u službenim prostorijama PU Grude, te će protiv istoga u redovnom postupku podnijeti odgovarajuće Izvješće o počinjenom kaznenom djelu na Županijskom tužiteljstvu, priopćeno je iz MUP-a ŽZH-a.

Pročitano 2554 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering