kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 15 Prosinac 2013 14:24

FOTO: Promocija Humanitarne akcije "Reakcije"

LJ::portal LJ::portal

U caffe galeriji Kerametal promovirana je Humanitarna akcija „Reakcija“ koja ima cilj pomoći najugroženijim ljudima općine Ljubuški. U sklopu toga održan je sajam knjiga i izložba slika i maketa Hrvoja Mišetića.Na samom početku Mirjana Bošković je rekla par riječi o sajmu knjiga, nakon toga posjetitelji su imali priliku vidjeti slike i makete te čuti kako se hobi Hrvoja Mišetića pretvorio u pravu umjetnost.

Nazočnima se obratila Marija Herceg, predsjednica Udruge Mladih Agape i predstavila planove Humanitarne akcije „Reakcija“.
„Volonteri će od 16.do 18.12. biti raspoređeni na tri punkta u gradu: ispred Doma Zdravlja, ispred Općine i ispred crkve sv. Kate te će prikupljati sve donacije tri dana od 11:00 do 17:00 sati. I to u vidu novca, hrane, školskog pribora, ogrijeva, deka i igračaka.
Navečer ćemo u gradu napraviti pravi božićni ugođaj. Šator je već postavljen na Trgu Domovinske Zahvalnosti iza Općine i sajam će raditi svaku večer od 19:00 do 23:00 sata. Uz bogat program, prodavat će se kuhano vino, uštipci, čaj i kolači. A na jednom od štandova biti će i rukotvorine ljubuških kreativaca. Sav prihod od prodaje također će ići u humanitarne svrhe. Finale Reakcije biti će 19.12 u 19:00 sati u restoranu Ohio kad će se održati predstava Duh Božića.“  - objasnila je u svom predstavljanju Marija Herceg.

Mladi iz Udruge Agape nisu čekali božićno čudo nego su činili sve da se božićna čuda događaju. Svojim trudom i upornošću više puta su bili zaslužni za osmjehe na licima ljudi, a posebno onih najugroženijih. Pod geslom "Dajući malo primamo višestruko" u svom stilu, hrabro i odvažno svoj rad nastavljaju i donose radost Božića u cijeli grad.
 
Sajam knjiga i prikupljanje donacija humanitarne akcije "Reakcije" odvijat će se i u nedjelju, 15.12.2013. od 09:00h do 20:00h.

Pročitano 1526 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering