kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 22 Ožujak 2015 18:09

In memoriam: Kolega fotoreporter Zoran Grizelj

Autor: Siniša Hančić | Večernji list Autor: Siniša Hančić | Večernji list

Tužna vijest zatekla je sinoć brojne kolege i prijatelje, fotoreportere i novinare diljem Hercegovine i svijeta. U 55. godini napustio nas je Zoran Grizelj, fotoreporter Večernjeg lista iz Ljubuškog, suradnik agencije Pixsell, 24sata i brojnih medija u regiji.


 
Izuzetno predan fotoreporterskom poslu, Zoran je svima bio nezaobilazan sudrug, sugovornik, vodič, pratitelj i učitelj. Bez susreta s njime nitko nije prošao Hercegovinom. Novinarstvo nije doživljavao kao posao, već kao način života. Uvijek je bio na raspolaganju. Pomagao je bezrezervno svima – kolegama, putnicima, nepoznatim prolaznicima, međugorskim hodočasnicima... Iako veteran među fotoreporterima, sa strašću je pratio novitete na fotografskoj sceni. Učio je svakodnevno, uvijek ukorak s novom tehnologijom i trendovima. Velike radne energije, nalazio je motive posvuda ne obazirući se nikada na radno vrijeme.

 

Bio je velika i široka duša, za prijatelje Švabo, za virtualne prijatelje Foto Zog.

 

No, neće Zoran samo njima nedostajati. Bez svog vjernog pratitelja i prijatelja ostali su i voljeni mu slapovi Kravice, ptice medarice, ušće Neretve... No, iznad svega, nedostajat će svojoj obitelji, kojom se ponosio, kao suprug, otac i djed. Neka te prati dobro nebesko svjetlo, dragi kolega i prijatelju.

Pročitano 5115 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering