kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 14 Travanj 2015 23:20

BAL VAMPIRA ili BALVAN REVOLUCIJA: Huliganski pohod u Šipovači, u Vojnićima stradali automobili

Autor: Šipovača portal Autor: Šipovača portal

U noći sa subote na nedjelju u gornjem dijelu Male Šipovače dogodio se do sada neviđeni huliganski pohod na ovim područjima. Gornja ulica za promet automobilima bila je blokirana jer su na cesti osvanule barikade u obliku suhozida.

U donjoj "Bebekovoj ulici" također su bile postavljene barikade od "paučine" za krumpire prethodno pokidane sa obližnje njive koja je gotovo sva izgazana kao i još neke. U ovome rušiteljskom činu na lokaciji "Beusove njive" počinjena je velika šteta na usjevima nekoliko oranica, a plastenik koji se našao u blizini je "probušen kao švicarski sir". Također doznajemo da je u Vojnićima oštećeno nekoliko automobila parkiranih uz cestu.

 

Za sada nije poznato što je potaklo nepoznatog počinitelja ili više njih na ovaj huliganski pohod, a mišljenja Šipovčana su različita: jedni smatraju da se radi o međususjedskim obračunima, a drugi su mišljenja da se radi o "balu vampira" lokalnih delikvenata sklonih lakim i teškim drogama. No, ima i onih koji su uvjerenja da je u pitanju "balvan revolucija" povodom nedavnih događaja na političkoj sceni MZ Šipovača-Kašče.

 

Zatečeni prizorom, zabrinuti žitelji ovog dijela Šipovače pozvali su policiju koja je obavila očevid, a za počiniteljima ovih zlodjela intezivno se traga.

Pročitano 7015 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering