kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 20 Prosinac 2013 01:17

FOTO: Završna večer humanitarne akcije "Reakcija"

LJ::portal LJ::portal

Udruga Mladih Agape večeras  je završila svoju humanitarnu akciju "Reakcija"  prigodnim zabavnim programom u restoranu Ohio.

Iz udruge su zahvalili svima što su došli na ovo malo finale,  koje je uokvireno predstavom „Duh Božića“ u izvedbi mladih ljubušaka i ljubušanki, zatim nastupom plesnih skupina te svirkom domaćih glazbenika i bendova.

Iako nije bilo lako organizirati ovaj prvi Božićni sajam, nadaju se da će sve ponoviti i iduće godine jer on već ima potencijal da postane tradicionalan. Samo je glavno da ne izgube svoj najvažniji karakter da bude humanitaran. S takvim ciljem nije im ništa bilo teško moliti ili tražiti. Namjera im je bila oživjeti duh stvarnog Božića pa je pored uštipaka, kajmaka i vina, najvažnije bilo  druženje.


Oduševljeni su brojem ljudi s kojima su se družili na sajmu i kvalitetom priprema cijele akcije. Mnogi su sami dolazili i nudili pomoć da sajam bude što bolji i cijela akcija uspješna. Nakon ovoga njima započinje druga faza akcije, a to je priprema paketa i raspodjela po obiteljima što je za njih i najdraži posao. Treba spomenuti da se ove godine trebalo više potruditi nego prošle jer je broj korisnika socijalne pomoći nažalost od prošle godine značajno narastao.


Na kraju žele zahvaliti svim ljudima koji su ih na bilo kakav način podržali tijekom čitave godine i bili uz njih i kad je bilo najteže jer bez njih mnogo toga ne bi uspjeli, te iste ali i druge pozivaju da to čine i dalje jer ih neće razočarati.
 

Pročitano 1617 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering