kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 19 Prosinac 2015 13:47

FOTO: Treća večer Božićnog sajma

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal FOTO: Foto klub "Fokus" Ljubuški

Nakon uspješna dva dana Božićnog sajma i sinoć treću večer, velik broj ljudi se ugodno osjećao i lijepo zabavio u šatoru na Trgu domovinske zahvalnosti  u Ljubuškom.

I večeras na sajmu imate priliku kupiti rukotvorine, božićne ukrase, kuhano vino i čaj, uštipke i kobasice, kao i razne poslastice, a i ostaviti svoje priloge u obliku hrane, novca ili drugih potrepština za potrebite naše općine. Svi vaši prilozi, kao i oni od prodaje, služit će za pripremanje paketa s namirnicama i drugim potrepštinama za najugroženije obitelji naše općine.

Za zagrijavanje atmosfere su zaduženi Pancelot Band iz Ljubuškog, Band La Grange iz Širokog Brijega i prijatelji iz Stoca - Vitezovi Herceg Stjepana.

 

Sinoć su članovi Foto kluba "Fokus" Ljubuški bili u akciji slikanja najljepših blagdanskih trenutaka sajma, posebne  trenutke zabilježili su fokusovci Anja i Đino Spajić, a možete ih pogledati 

 

U našoj galeriji pogledajte fotografije koje su kroz svoj objektiv snimili fotografi portala LJ::portal i Radišići portal koji su također članovi Foto kluba Fokus Ljubuški.

 

Pročitano 4166 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering