kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 10 Siječanj 2017 12:38

Velika tuga u obitelji Monike Kravić zbog bolnog gubitka voljene osobe

Autor:  jutarnji.hr Autor: jutarnji.hr

Nakon što se proteklih mjeseci pokušala suočiti s krahom braka s Marijem Mamićem, za Moniku Kravić uslijedio je još jedan bolan životni udarac. Naime, kako piše Tportal, poslije duge i teške bolesti u ponedjeljak je u 57. godini života preminula njezina majka Mira.

Majka je Moniki bila najvažniji životni oslonac i podrška u najtežim danima, a bivša televizijska voditeljica o njihovoj je bliskosti progovorila u jednom intervjuu.

 

- Sve više uviđam da se pretvaram u nju. To mi je rekla i 11 godina mlađa sestra Jelena. Isprva sam se iznenadila kad sam čula njezin komentar: ‘Ista si mama.’ Ima nešto u tome. To se valjda dogodi spontano. Često se uhvatim kako izgovaram rečenice koje je moja mama izgovarala meni sve donedavno - rekla je.

 

Brak s Marijem Monika je okončala prošle godine.

- Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu - bio je njezin komentara na kraj ljubavi s bivšim suprugom.

Pročitano 5607 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering