kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 12 Siječanj 2017 17:58

FOTO: Monika Kravić oprostila se od voljene majke

Autor:  story.hr Autor: story.hr

Prepuna tuge na posljednji je počinak uz zvukove klape danas svoju majku ispratila Monika Kravić. Uz svoje najbliže, oca Ivana i sestru Jelenu danas u poslijepodnevnim satima na zagrebačkom groblju Mirogoj, Monika Kravić Mamić zauvijek se oprostila od voljenje majke Mire

koja je zbog bolesti prerano preminula ovoga ponedjeljka. U najtežim životnim trenucima, osim njezinih sinova Josipa i Jakova, najveću joj utjehu pružaju prijateljice Mirna Maras i Martina Podgorski koje su i danas bile uz nju. Na ispraćaju je bio i Monikin sad već bivši suprug Mario Mamić s roditeljima, majkom Nadom i ocem Zdravkom Mamićem. Njezinoj majci bilo je tek 56. godina, a da joj je bila veliki životni oslonac, lijepa bivša televizijska voditeljica nikada nije tajila, kao ni da joj s godinama sve više nalikuje.

 


‘Ponavljam mamine korake, to nikako nisu pogreške. Sve više uviđam da se pretvaram u nju. To mi je rekla i 11 godina mlađa sestra Jelena. Isprva sam se iznenadila kad sam čula njezin komentar: ‘Ista si mama.’ Ima nešto u tome. To se valjda dogodi spontano. Često se uhvatim kako izgovaram rečenice koje je moja mama izgovarala meni sve donedavno’, rekla je nedavno.

 

Pročitano 7468 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering