kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 25 Siječanj 2017 20:05

FOTO: U Ljubuškom se postavljaju novi stacionarni radari

Autor:  LJ::portal Autor: LJ::portal

U cilju poboljšanja ukupnog stanja sigurnosti prometa na cestama u Županiji Zapadnohercegovačkoj, smanjenja broja težih prometnih nezgoda i prevencije činjenja težih prometnih prekršaja, MUP-a ŽZH u suradnji s drugim nadležnim institucijama,

u periodu od 2014. godine do danas, krenuo je u realizaciju postavljanja većeg broja radarskih kućišta na cestama u ŽZH.
Lokacije radarskih kućišta utvrđene su analizom stanja sigurnosti prometa na cestama, a to su mjesta u blizini škola, tzv. crne točke i druga kritična mjesta gdje su se u ranijem perodu događale prometne nezgode sa najtežim posljedicama. Smatramo da će se postavljanjem radarskih kućišta i radara značajno poboljšati sigurnost cestovnog prometa i doprinijeti smanjenju ukupnog broja prometnih nezgoda. Nakon puštanja u funkciju radarskih kućišta, o broju i točnim lokacijama, javnost ćemo blagovremeno obavijestiti putem medija.

 

 Kako bi se na sve sudionike u prometu preventivno djelovalo s ciljem poštivanja prometnih propisa, osobito na lokacijama na koja su postavljena radarska kućišta, biti će postavljeni i prometni znakovi "Radarska kontrola" u suradnji s nadležnim službama za održavanje cesta. Ponovo pozivamo vozače kao i sve druge sudionike u prometu da se ponašaju savjesno, odgovorno i da poštuju prometne propise, kako bi se izbjegle prometne nezgode, a time sačuvali životi i imovina svih sudionika u prometu, stoji u priopćenju Uprava policije MUP-a ŽZH.


Na više lokacija na području Ljubuškog postavljaju se stacionarni radari koji će bilježiti vozače koji prekorače dopuštenu brzinu, a prema informacijama kojima raspolaže Ljubuški portal, stacionarni radari nalaze se na sljedećim mjestima: Hardomilje, Grab, Vitina, Klobuk, D. Radišići, Studenci, Cerno te u Ulici Hrvatskih branitelja kod Namexa.

1

 

2

 

 IMG 9896

 

IMG 9898

Pročitano 5918 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering