kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 31 Siječanj 2017 11:34

"Osjećam se i odgovorno za ne baš dobro stanje u kojem se nalaze knjižnice"

Autor: Treci.ba Autor: Treci.ba

Dobitnica Dekanove nagrade Iva Bilić magistrica je filozofije i informacijskih znanosti smjera Bibliotekarstvo na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Dekanovu nagradu Iva je dobila prosjekom 4,9 na završnoj godini studija. „Nije mi bilo teško doći do prosjeka

jer sam kroz godine studiranja naučila kako se organizirati za spremanje ispita i uspjeti sudjelovati u ostalim aktivnostima“, kazala je Iva.
Ocjene joj nisu nikada predstavljale neki značaj. Ističe kako je bitnije sudjelovati u projektima te uz njih učiti. „Smatram da bez dobre i promišljene organizacije ne možemo postići ništa“, istaknula je.
Zadovoljna je radom fakulteta i profesora, ali smatra kako uvijek treba težiti boljem.Svoje slobodno vrijeme voli provoditi na selu, u zdravom i mirnom okruženju te čitajući.


„Moj hobi je, vjerojatno otkad sam ga i naučila – čitanje, što je svakako povezano i s mojim odabirom studija i područja kojim se nastavljam baviti i nakon završetka.“
Primarni cilj joj je napredovati u struci te upisivanje poslijediplomskog studija.

„Kao prva generacija studija informacijskih znanosti, smjera bibliotekarstvo malo se osjećam i odgovorno za ne baš dobro stanje u kojem se nalaze knjižnice na našem području, a i sama struka. Zato želim pokušati pridonijeti poboljšanju situacije koliko mogu“, rekla je dobitnica nagrade.

Pročitano 6897 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering