kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 01 Veljača 2017 09:03

Ljubuški portal slavi osmi rođendan

Autor: Ljubuški portal | ljportal.com Autor: Ljubuški portal | ljportal.com

Prije osam godina, 1. veljače 2009. godine, s radom je počeo Ljubuški portal, a osnovala ga je skupina mladih Ljubušaka po povratku sa studija na Sveučilištu u Zagrebu. 

Portal je nastao s idejnom vizijom praćenja događaja vezanih za Ljubuški i okolicu te smo kroz proteklih osam godina pronašli put do svoje ciljne publike. Nastojali smo, a to ćemo činiti i ubuduće, približiti Ljubuški svima vama koji živite tu, ali i biti poveznica svima onima koje je život odveo iz ovog kraja pa smo tako u proteklih osam godina objavili  preko 16.000 članaka.

Prema Google Analytics-u od pokretanja do danas smo ostvarili više od 7,5 milijuna posjeta, a posjetitelji nam dolaze iz svih krajeva svijeta, od BiH i Hrvatske (koje čine 85% ukupnih posjetitelja) preko Njemačke, UK, Švicarske, Norveške do SAD, Kanade i Australije, odnosno iz skoro svih zemalja na svijetu.

 

Predstavljamo Vam redizajnirani Ljubuški portal

Dragi čitatelji, danas kada slavimo osmu godišnjicu postojanja s radošću Vam predstavljamo novi dizajn Ljubuškog portala. Stoga, dobrodošli na stranice redizajniranog Ljubuškog portala. Projektni je tim na njemu naporno radio proteklih mjeseci sa željom da osmisli portal koji će potpuno zadovoljiti želje i potrebe svih naših čitatelja kojima je Ljubuški portal prvi i glavni izvor informacija iz Ljubuškog i okolice.
Puno korisnih informacija, jednostavan način pronalaženja informacija, bolje pretraživanje i što je još najvažnije bolji i moderniji sadržaj Ljubuškog portala koji donosi najvažnije dnevne vijesti i informacije iz Ljubuškog i naše Hercegovine, a pratimo sva događanja, kulturne i povijesne znamenitosti, šport, poslovne informacije, kreativce, karijere i dr.
Poštovani čitatelji, pred Vama su nove izmjene dizajna našeg i Vašeg internetskog portala. Sve funkcionalnosti su ostale iz prijašnjeg prikaza, a veći broj čitatelja, veći broj članaka i još poneka novina koju ćemo uskoro uključiti, zahtijevali su ovaj iskorak.

U narednom razdoblju u planu nam je još bolje pokriti događanja na cijelom području Ljubuškog na način da Vas molimo ako ste ikako u mogućnosti dostavljati nam informacije o događanjima u Vašem kraju na naš e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi  vijest o tome došla pravodobno do onih koji su za istu zainteresirani. Za Vaš eventualni trud voljni smo Vam dati prostor na ovom portalu, nešto više od toga u ovom trenutku nismo Vam u mogućnosti dati. Unaprijed zahvaljujemo!

Dragi posjetitelji našeg portala zahvaljujemo Vam se što ste kroz ovih osam godina svaki dan bili tu i pratili nas iz minute u minutu te se nadamo da smo donosili blagovremene i pouzdane informacije i uspjeli zabilježiti sve ono što vas kao stanovnike naše općine zanima.

Zahvalimo našim kolegama s drugih hercegovačkih portala na suradnji te koristimo priliku da se zahvalimo svima koji su prepoznali naš portal za svoje oglašavanje. Nadamo se, i vjerujemo, da ćete i dalje ostati naši vjerni posjetitelji te da ćemo Vas i dalje informirati o svim aktualnostima iz našeg voljenog Ljubuškog.

novi portal

Pročitano 4422 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering