kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 07 Travanj 2016 13:02

Poljodjelci ZHŽ-a najavili blokadu granica i cesta u FBiH

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Udruga poljodjelaca u Zapadnohercegovačkoj županiji oglasila se priopćenjem za javnost u kojem je najavila blokadu graničnih prijelaza i cesta u Federaciji BiH ako do 12. travnja ne budu isplaćeni poticaji za povrće na području te županije.

 

"Zbog očitog ignoriranja Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH na čelu sa ministrom Šemsudinom Dedićem i neisplate, neobrade poticaja za povrće u Županiji Zapadno-hercegovačkoj  (jedina županija koja nije obrađena u Federaciji BiH) bez službenog obrazloženja nama poljoprivrednim proizvođačima ne ostaje ništa drugo nego da svoja prava tražimo izlaskom na ulice i blokadama.

 

U više navrata smo kontaktirali ministarstvo i dotičnog ministra tražeći bar očitovanje zbog čega nijedan predmet što se tiče povrća nije obrađen a ni isplaćen, ministar se nije udostojio ni da odgovori.  

 

Ukoliko u što skorijem vremenu do 12.04.2016. godine poljoprivredni proizvođači u ŽZH ne budu isplaćeni, kreću U BLOKADU GRANIČNIH PRIJELAZA I PUTEVA U FEDERACIJI BIH", navodi se u priopćenju kojeg potpisuje predsjednik udruge D. Vukojević.

 

 

Pročitano 1461 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering