kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 19 Rujan 2016 23:04

Namex obilježio svoj 9. rođendan, do kraja godine veliki hipermarket u Ljubuškom

Autor: Frano Vukoja | Večernji list Autor: Frano Vukoja | Večernji list

Vodeći hercegovački trgovački lanac Namex d.o.o. iz Širokog Brijega u subotu, 17. rujna 2016. godine, proslavio je svoj deveti rođendan. Namex bilježi stalni rast iz godine u godinu i u ovom trenutku ima 23 poslovnice na području Mostara, Širokog Brijega, Međugorja, Čitluka i okolnih mjesta,

a krajem 2016. godine planirano je otvaranje velikog hipermarketa u Ljubuškom.

 

Namex je svojim kupcima priredio bogat rođendanski program s dobro poznatim akcijama i bogatom nagradnom igrom. Središnji rođendanski program održan je u poslovnici broj 7 na Trnu, Široki Brijeg, gdje su posjetitelji uživali u raznim promocijama, degustacijama, roštilju, točenom pivu, zabavnom programu za najmlađe posjetitelje, a posebno u degustaciji prepoznatljivih i visokokvalitetnih proizvoda iz vlastite pekare NAM-PEK.

 

Namex je blistav primjer uspješnog poduzeća iz Hercegovine, koje se više nego uspješno bori u vrlo zahtjevnoj branši gdje dominiraju velike multinacionalne kompanije.

 

Iz poduzeća navode kako su jako zadovoljni razvojem Namexa, posebice se to odnosi na posljednje dvije poslovne godine u kojima je nakon restrukturiranja upravljačke strukture učinjen značajan iskorak na svim poljima djelovanja. Vlasnici, uprava i zaposlenici ističu kako su zahvalni na ukazanom povjerenju kupaca te kako isto žele opravdati i u budućnosti. Vlasnici poduzeća ne planiraju zaustaviti rast poduzeća, već proširiti svoje područje djelovanja kako bi kupcima diljem Hercegovine pružili najbolje cijene, po čemu su i poznati.

Pročitano 1944 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering