kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 20 Prosinac 2016 22:25

Novinari Voguea su Hercegovinu proglasili hit destinacijom u 2017. godini

Autor: pogled.ba Autor: pogled.ba

„Hercegovina je regija koja je smještena na južnoj teritoriji Bosne i Hercegovine i gurmanski je raj za ljubitelje vina s domaćom, organskom hranom i vinom koje produciraju predstavnici sloow food pokreta na ovom području.“ – ovim riječima započinje preporuka koju su Vogue novinari istaknuli

na njihovoj online platformi vogue.com. Naime, u članku u kojem su željeli istaknuti popularne destinacije za narednu godinu na području Balkana, nalazi se i Bosna i Hercegovina.

 

Njihova preporuka je da na seoskom imanju si rezervirate smještaj, zatim se uputite do slapova Kravice na rijeci Trebižat, a onda uživate u nekom od restorana smještenim kraj Starog Mosta, ali i najpoznatijem mostu na području Balkana. Put biste trebali nastaviti do Blagaja, isprobati tursku kavu i razgledati prekrasna sela koja se nalaze duž rijeke Bune. Zatim put nastavite do vinarije Vukoja i Trebinja i uživajte u restoranu Stara Hercegovina.


Ovu sjajnu reklamu koju su dobile ljepote Hercegovine, već su prepoznali brojni čitatelji modne biblije i oduševili se ljepotom tvrđava, slapova, tradicijom i višegodišnjim nasljeđem koje se nalazi na području Hercegovine.

Pročitano 1003 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering