kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 16 Lipanj 2015 13:46

Na PIK-u se prodaje Vinarija Ljubuški

Piše: LJ::portal Piše: LJ::portal

Na popularnom internet servisu za kupoprodaju pik.ba pojavila se nedavno i nekretnina bivše Vinarije Ljubuški (http://www.olx.ba/artikal/16974019/industrijski-kompleks-ljubuski/). Vinariju prodaje HETA d.o.o. Sarajevo (pravni sljednik Hypo Alpe- Adria-Leasing d.o.o. Sarajevo),

a kako u opisu stoji ovo je "Jedinstvena ponuda!" za suvremeni proizvodni kompleks koji se sastoji od proizvodne hale, punionice sa skladištem, garderobe, laboratorija i administrativnog objekta.

 

Provjerom na web stranicama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove može se vidjeti da je u "B LIST" - PREGLED POSJEDNIKA upisana HYPO ALPE-ADRIA BANK d.d. Mostar.

 

 


Detaljni opis


Jedinstvena ponuda!
Suvremeni proizvodni kompleks, u funkciji prehrambene industrije (bivša vinarija), sa svim pratećim pogonima, nalazi se na idealnoj lokaciji u središnjoj zoni grada Ljubuški, na glavnoj prometnici, s koje je omogućen i pristup nekretnini.

Vanjsko parkiranje i natkriveni parking prostor za vlastita i transportna vozila, osigurani su na prostranom manipulativnom platou objekta, za potpunu efikasnost sustava distribucije robe.

Kompleks se sastoji od proizvodne hale, punionice sa skladištem, garderobe, laboratorija i administrativnog objekta.

 

 

Pročitano 5832 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering