kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 04 Veljača 2015 17:34

FOTO&AUDIO: Imenovana nova Vlada ŽZH, ministri iz Ljubuškog Toni Kraljević i Zdravko Boras

Autor: Radio Ljubuški Autor: Radio Ljubuški

Zdenko Ćosić iz Širokog Brijega je novi-stari predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke. Ministar financija je Toni Kraljević iz Ljubuškog, ministar gospodarstva Dario Sesar iz Posušja, ministrica pravosuđa i uprave Anita Markić iz Širokog Brijega, ministar unutarnjih poslova Zdravko Boras iz Ljubuškog (Otok),

ministar prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Miroslav Ramljak iz Posušja, ministrica obrazovanja, znanosti kulture i športa Ružica Mikulić iz Gruda, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Stjepan Bogut iz Gruda i ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Mladen Begić iz Širokog Brijega.

 

Tu su odluku na današnjoj 5. redovnoj sjednici usvojili zastupnici u Skupštini ŽZH. Prije imenovanja nove županijske Vlade Skupština je donijela Odluku o razrješenju „stare“ Vlade ŽZH.

U novoj Vladi je sedam novih ministara, a uz predsjednika Ćosića, svoje pozicije u novoj Vladi zadržali su Stjepan Bogut i Mladen Begić.

Skupština je na današnjoj sjednici usvojila i Odluku o proglašenju Dana sjećanja – spomendana – na žrtve komunističkog terora u ŽZH.
Ovom Odlukom Skupština ŽZH proglašava 7. Veljače, Danom sjećanja – spomendanom – u ŽZH.

U audio zapisu poslušajte što su po završetku sjednice Skupštine za Radio Ljubuški izjavili predsjednik Vlade Zdenko Ćosić i ministri iz Ljubuškog Toni Kraljević i Zdravko Boras.


Zdenko Ćosić

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

 

Toni Kraljević i Zdravko Boras

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

 

U fotogaleriji pogledajte nekoliko fotografija sa današnje sjednice:

 

Pročitano 5711 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering