kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 12 Kolovoz 2015 13:08

FOTO: Vatreni na Zvirićima

Autor: Foto i tekst: Radio Ljubuški | Mile Kraljević Autor: Foto i tekst: Radio Ljubuški | Mile Kraljević

Novo travnato igralište na Zvirićima sinoć je ugostilo „uvažene goste“. Kako je i obećao Mario Stanić je na Zviriće doveo igrače iz reprezentacije Hrvatske koji su 1998.godine na Svjetskom prvenstvu osvojili broncu, popularne „vatrene“.

U iščekivanju „vatrenih“ igralište su „okupirali“ najmlađi Zvirićani, a stariji su „zauzeli“ položaje iza aut linije. Dolazak vatrenih popraćen velikim pljeskom, braća Niko i Robert Kovač, Zvonimir Soldo, Goran Vlaović, Boris Živković i Mario Stanić istrčali su plavim dresovima, a ovom prigodom za njih je zaigrao neuništivi Zvirićanin, Rade Paponja - Kajica.

 

Vatreni su odigrali prijateljsku utakmicu sa Zvirićanima pojačanim „dijasporom“ iz Gabela Polja koji su još jednom pokazali da „znaju s loptom“. Domaćini su dobro započeli, poveli 2:0 golovima Veselka Paponje, a onda su vatreni ubacili u brzinu više i golovima Borisa Živkovića i Roberta Kovača izravnali do odmora. U nastavku je odlučila kvaliteta i „vatreni“ su slavili 6:4. Glavni sudac prijateljskog susreta bio je Goran Paradžik, a pomagao mu je Dalibor Hrstić.

 

Uz Zvirićane bilo je dosta uzvanika i gostiju sa svih strana, a došli su i čelnici općine Ljubuški i Županije Zapadnohercegovačke, a ne treba posebno naglašavati da su svi bili lijepo ugošćeni i počašćeni.

 

Pročitano 4033 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering