kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 18 Kolovoz 2016 10:12

Sudjelujte na foto natječaju "Zagledaj se u baštinu!"

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal Foto: Anđelko Zlopaša | Foto klub Fokus Ljubuški

Pozivamo sve građane, amaterske i profesionalne fotografe, istraživače, avanturiste i zaljubljenike u prirodnu i kulturnu baštinu da zajedno s nama, kroz objektive svojih fotoaparata, otkriju rimsku cestu koja je još pred dvije tisuće godina bila žila kucavica čitave Dalmatinske zagore!

Uz svoje ime i prezime, fotografije s kratkim opisom (može i osjećajem ili uspomenom koji vas veže za pojedino mjesto ili objekt) do 10. rujna 2016. šaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a mi ćemo ih podignuti na našu interaktivnu web stranicu projekta i tako zajedno s vama rekonstruirati antičku cestu kroz oči (i objektive) suvremenih putnika. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno ih pošaljite na navedenu e-adresu.

 

Osim na web stranici projekta, Vaše će fotografije postati i dijelom izložbe u sklopu festivala Connecting Separated, koji će se odvijati od 19. do 24. rujna 2016. u Solinu i Ljubuškome. Najuspješnije fotografije odabrat će peteročlani žiri sastavljen od stručnjaka za kulturnu i prirodnu baštinu koji su radili na mapiranju trase te voditeljica projekta.

Pročitano 1251 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering