kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 18 Kolovoz 2016 10:35

FOTO: Održan IV. humanitarni evergreen festival “Ljubav za sve”

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal FOTO: LJ::portal

Na otvorenoj pozornici u dvorištu Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom sinoć je održan četvrti humanitarni evergreen   festival  “Ljubav za sve”.  Uz pjevanje mladih izvođača, svoj nastup imale su plesne skupine  Zumba klub "Feel free" i Ljubuške mažoretkinje plesnog kluba "Paganini"

te dramska skupina djece udruge „Duga" i njihovih prijatelja, a kroz humoristične scene najavljivali su ih simpatični voditelji: Jure Vranješ, Luka Marijan Herceg i Matej Pavlović te Danijela Planinić i Petar Alilović. Gosti večeri bile su Sestre Ramljak i Trio Vitar.

 

Manifestacija je održan u organizaciji Udruge roditelja djece s posebnim potrebama „Duga“ Ljubuški te je ujedno festival humanitarnog karaktera posvećen djeci s posebnim potrebama. Ovaj projekt će uvelike pomoći Udruzi. Jedan od glavnih i osnovnih ciljeva festivala jeste dobro se zabaviti i usput učiniti dobro djelo.

 

Ovaj festival kao i ostale akcije udruge roditelja s posebnim potrebama Duga izazvao je veliko zanimanje i odaziv Ljubušaka koji su još jednom pokazali kako imaju veliko srce.

 

 

Pročitano 3028 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering