kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 28 Studeni 2016 14:44

Večeras u Čitluku predstavljanje knjige "Kakvi su Hrvati" autora Bože Skoke

Večeras u Čitluku predstavljanje knjige "Kakvi su Hrvati" autora Bože Skoke

Najnovija knjiga dr. sc. Bože Skoke, profesora odnosa s javnošću i jednog od vodećih hrvatskih komunikacijskih stručnjaka „Kakvi su Hrvati – ogledi o hrvatskom identitetu, imidžu i neiskorištenim potencijalima“ bit će predstavljana u danas, 28. studenoga u Hotelu Brotnjo.

Organizator predstavljanja knjige jednog od najboljih poznavatelja hrvatskog identiteta i imidža je Ogranak Matice hrvatske Čitluk, a početak programa najavljen je za 19 sati.


Šesta knjiga prof. Skoke je zbirka eseja posvećenih hrvatskom identitetu i imidžu, odnosno preispitivanju položaja i uloge Hrvatske uoči i nakon ulaska u Europsku uniju te odnosa Hrvata prema vlastitoj zajednici, vrijednostima, tradiciji i drugima.

 

Knjiga „Kakvi su Hrvati“ obiluje argumentima, činjenicama i rezultatima analiza, a neke od brojnih tema kojima se autor u knjizi bavi su primjerice: Zašto je Europa kroz povijest doživljavala Hrvate isključivo kao vješte ratnike? Imaju li Hrvati kompleks male zemlje i malog naroda? Kakva je razlika između Hrvata i Srba? Što su najveći hrvatski potencijali i doprinosi suvremenoj Europi?

 

Predstavljanjem knjige „Kakvi su Hrvati – ogledi o hrvatskom identitetu, imidžu i neiskorištenim potencijalima“ započet će tradicionalna kulturna manifestacija Božićni susret s Maticom u Brotnju, a od prof. Andrije Stojića, predsjednika OMH Čitluk, doznali smo da će dr. sc. Božo Skoko uz predstavljanje knjige održati i predavanje na temu kojoj je posvećena zbirka eseja, kao i da će manifestacija Božićni susret s Maticom ove godine trajati do 6. siječnja 2017. godine.

Pročitano 594 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering