kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 14 Prosinac 2016 18:29

Manuela Ševo u finalu glazbenog natjecanja "I djeca znaju pjevati"

Autor:  Bjanka Medić | Radio Ljubuški Autor: Bjanka Medić | Radio Ljubuški

U finalu glazbenog natjecanja „I djeca znaju pjevati“ sudjeluje Manuela Ševo iz Ljubuškog. Manuela se nalazi među 25 odabranih pjevača koji su prošli na audicijama održanima u osam gradova u BiH: Tuzli, Bihaću, Zenici, Mostaru, Bijeljini, Donjem Vakufu, Sarajevu i Banja Luci.


Finalna glazbena večer održava se u nedjelju 18.prosica u dvorani Skenderija u Sarajevu, a najbolji među pjevačima ima šansu osvojiti putovanje u Disneyland i snimanje pjesme u profesionalnom studiju organizatora.

Manuelin nastup moći ćete pogledati u izravnom prijenosu na BHT1 18. prosinca u 20 sati, a za najvjernije navijače koji će je bodriti u dvorani Općina Ljubuški osigurala je autobus.


Manuela Ševo učenica je 8.razreda osnovne škole i dosad je nastupala na svim glazbenim priredbama u Ljubuškom , u programu Radija ljubuški govorila je o svojoj ljubavi spram pjevanja, izborenom finalu, podršci roditelja ali i načinu na koji je možete podržati.


Poslušajte

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Pročitano 1623 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering