kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 18 Prosinac 2016 20:47

FOTO: Završila dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači

Autor:  LJ::portal Autor: LJ::portal

Kombinacijom pjesme, plesa i glume kroz predstavu Maloga teatra Mostar – Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi, završena je dvodnevna HT ERONET Zimska bajka u Kosači. Na velikoj sceni Hrvatskoga doma Kosače smjenjivale su se Mostarske mažoretkinje koje su tom prigodom

proslavile svoj 21. rođendan i balerine HŠK Zrinjski te glumci koji su donijeli prigodnu blagdansku priču.
Tako je HT ERONET ove godine različitim sadržajima, a u suradnji s Kosačom, darovao one najmlađe, ali i nešto starije Mostarce, koji su dva dana mogli uživati u bajkaonici, različitim radionicama, ukrašavano jebožićno drvce, pisano pismo želja Djedu Božićnjaku, svatko se za uspomenu mogao fotkati s omiljenim djedicom, a u sklopu programa priređena jei predstava i podjela paketića za djecu djelatnika HT ERONET-a.


„HT ERONET Zimska bajka prošla je odlično. Nadam se da su i dječica i roditelji, i bake i djedovi uživali. Odlučili smo ove godine, na ovaj način, našim najmlađim sugrađanima čestitati predstojeće blagdane i darivati ih mnoštvom sadržaja. U dogovoru s vrijednim damama iz Kosače – Anjom Puhalo i Glorijom Krišto i ravnateljem Danijelom Vidovićem, uspjeli smo napraviti lijep program koji će, nadam se, prerasti u tradiciju. Obol ovome događaju dale su i Mostarske mažoretkinje te Mali teatar Mostar. Kao društveno odgovorno poduzeće, poduzeće koje brine o lokalnoj zajednici, te podržava korisne društvene projekte i aktivnosti iz područja kulture, umjetnosti, sporta, HT ERONET želi uputiti poruku da su sve ideje dobrodošle i da će uvijek podržati rad, trud i kreativnost koja donosi dašak nečeganovoga u našu zajednicu“ , kazala jerukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić Milinković, koja je, uime HT ERONET-a, svima zaželjela sretne i blagoslovljene predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.


Jedna od organizatorica Anja Puhalo je kazala:
„Presretni smo što nam je HT ERONET pružio priliku da svoje ideje i kreativnost ovih blagdana pretočimo u ovu zimsku bajku.  Nadam se da su i dječica i njihovi roditelji zadovoljni, idući put obećavamo još više raznih sadržaja i zabave uz HT ERONET i Kosaču“.
Osnivač Maloga teatra Mostar Ivo Krešić naglašava:
„Drago nam je što je jedno tako veliko i ozbiljno poduzeće kao što je HT ERONET prepoznalo naš rad i ponovno nas, i ove godine angažiralo u svome blagdanskom programu. Poticaj koji daje HT ERONET mladim stvarateljima, mladim kreativcima, puno znači. Nadamo se nastavku ove uspješne suradnje“.


Pročitano 1218 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering