kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 21 Prosinac 2016 19:20

FOTO: Dječji svijet organizirao "Božićnu radost 5"

Autor:  LJ::portal | Ana Autor: LJ::portal | Ana

Pošto se približavaju božićni blagddani polaznici Dječjeg svijeta  Ljubuški  večeras su u prepunom Svadbenom salonu OHIO  organizirali  zabavu "Božićne radosti 5" u kojoj su bili glavne zvijezde. Mame i tate, bake i djedovi, tete i mnogi drugi su došli pogledati što su sve pripremili ovi mališani. 

Zajedno su ispunili dušu i srce najljepšom pjesmom, koja je bila njihov skromni darak Isusu za rođendan te tako svojim nastupom osigurali  novac koji ide u dobrotvorne svrhe kao pomoć najpotrebnijima. Na samom početku molitvu i  prigodne riječi podrške ovom događaju uputio je fra Dario Dodig.

Prema riječima Marije Mioč, voditeljice Dječjeg svijeta i organizatorice ove večer koja je organizirana petu godinu za redom, ista je imala humanitarni karakter. Nastupila su djeca korisnici Dječjeg Svijeta Ljubuški koje su pripremale njihove učiteljice Anamarija Milas i Ivana Luburić i Ivana Bilić.

 

"Djeca su bila zvijezde večeri koja su svojim nastupima, recitacijama, pjesmom i glumom  prenijeli radost Božića, te tako svima čestitali rođenje maloga Isusa. A ujedno su skupila prihode koji idu u dobrotvorne svrhe kao pomoć najpotrebnijima", kazala je Mioč.

 

Svoje umijeće su pokazala i djeca polaznici likovne radionice koju vodi Lucija Miličević te su svi mogli pogledati njihove izložene radove.

 

Voditelji večeri su bili Ante Mijoč i Luka Šimović.  Za dobru zabavu pobrinule su se maskote Fifi i Miki.

 

Radovali su se i mali i veliki pjesmi koja je izlazila iz njihovih srdaca te na kraju zaželjeli roditeljima, bakama i djedovim sretan Božić i novu godinu.

Pročitano 2176 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering