kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 17 Veljača 2014 22:06

Obavijest povodom brutalnog premlaćivanje profesora Josipa Milića

LJ::portal LJ::portal

Povodim brutalnog premlaćivanja profesora Josipa Milića na mail LJ::portala pristigla su propćenja Nezavisnog sindikata uposlenih u osnovnim školama ŽZH i Nezavisnog sindikata uposlenih u srednjim školama ŽZH koja prenosimo u cijelosti.

Nezavisni sindikat uposlenih u osnovnim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj oštro osuđuje brutalno premlaćivanje profesora Josipa Milića, predsjednika Unije nezavisnih sindikata Federacije BiH i poziva mjerodavne institucije na otkrivanje i kažnjavanje počinitelja ovog sramotnog čina.
Hapšenja i premlaćivanja, a sve je to pretrpio prof. Milić posljednjih dana, trebala su ostati iza nas. Ovakav način obračuna s neistomišljenicima i ljudima koji brane svoje stavove vraća nas stoljećima unatrag.
Kolegi Miliću želimo brz oporavak s nadom da ga ovaj čin neće obeshrabriti u nastavku borbe za prava svih radnika.

 

Predsjednica Sindikata Vesna Ćorluka


Povodom brutalnog i sramotnog napada na predsjednika Unije sindikata profesora Josipa Milića, mi iz Sindikata srednjih škola Zapadnohercegovačke županije ovim dopisom izražavamo oštru osudu i tražimo da policija žurno obavi svoj posao i pronađe počinitelje.
Tražimo najoštriju kaznu za ovo djelo koje u 21. stoljeću predstavlja mrak demokracije i slobode govora.
Nepojmljivo je zdravom razumu da se u današnje doba ljude koji misle drugačije i koji se bore za svoja uvjerenja napada fizički u sred bijela dana..
Danas se to dogodilo našem kolegi Josipu, a sutra se isto može dogoditi bilo kome od nas.
Dragi kolega,izražavamo ti najiskreniju podršku i nadamo se da ćeš nam brzo ozdraviti, te se i dalje gorljivo boriti za prava svakog radnika.

 

Tvoje kolege sindikalci iz Srednjih škola ZHŽ-a.

Pročitano 1762 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering