kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 09 Prosinac 2015 21:59

HT Eronet podržat će pozitivna nastojanja Večernjeg lista BiH

HT Eronet podržat će pozitivna nastojanja Večernjeg lista BiH

Izaslanstvo „Večernjeg lista BiH“ predvođeno glavnim urednikom i direktorom Jozom Pavkovićem i njegovom zamjenicom Valentinom Rupčić, posjetilo je HT Eronet. S članovima Uprave – Vilimom Primorcem, Tomislavom Rukom, Gordanom Bilić i Goranom Kraljevićem

– razgovarali  su o trenutačnoj medijskoj slici Hrvata u BiH, općenito o stanju u medijima te planovima i projektima ove ugledne medijske kuće u razdoblju koje slijedi.


Vodstvo „Večernjeg lista“ upoznalo je članove Uprave HT Eroneta s pripremama za tradicionalnu manifestaciju izbora osobe godine u organizaciji „Večernjeg lista BiH“ – „Večernjakovim pečatom“. Tom prigodom su istaknuli kako vjeruju u potporu HT Eroneta i ovom projektu koji se, kako su kazali, potvrdio kao najznačajniji društveni događaj u BiH.

ljportal.com - Ljubuški Portal

Predsjednik Uprave i direktor HT Eroneta Vilim Primorac izrazio je nadu kako će se, u razdoblju koje slijedi, produbiti suradnja između „Večernjeg lista BiH“ i HT Eroneta na obostrano zadovoljstvo, a radi nadilaženja svih poteškoća s kojima se danas susreću hrvatski mediji u BiH, poglavito onih financijske prirode, čime je doveden u pitanje sam opstanak medija - priopćeno je iz HT Eroneta.

Pročitano 885 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering