kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 25 Veljača 2016 21:25

Vlada ŽZH proglasila utorak 1. ožujka neradnim danom

Autor: vladazzh.com Autor: vladazzh.com

Vlada Županije Zapadnohercegovačke, na 32. redovitoj sjednici održanoj danas u Širokom Brijegu, usvojila je Izvješće o utrošku sredstava Tekuće zalihe Proračuna Županije Zapadnohercegovačkeza 2015. godinu,

za razdoblje siječanj – prosinac 2015. godine, te ga uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti za sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada na dijelu k. č. broj 1338/1 k. o. Turčinovići, Široki Brijeg; Odluku o raspisivanju i provedbi Javnog oglasa za izbor i imenovanje člana Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje i reosiguranje Federacije Bosne i Hercegovine iz Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke o isplati sredstava za sufinanciranje servisiranja 2 MR sustava u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar -  Magnet Harmony 1T i Magnet Scyra 3T, te Odluku o proglašenju 1. ožujka 2016. godine (utorak) neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Pročitano 2202 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering