kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 04 Srpanj 2016 12:23

Javni poziv za izražavanje interesa

Autor: Ljubuski.ba Autor: Ljubuski.ba

Obavještavamo Vas da je zajednički program EU i njemačke vlade za podršku lokalnoj samoupravi i ekonomskom razvoju u BiH- EU prolocal,

koji provodi GIZ, objavio javni poziv za izražavanje interesa za sudjelovanje u javnom natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava. Ukupna vrijednost EU Prolocal programa iznosi 13 milijuna eura, od kojih 9 milijuna eura financira EU u okviru projekta „Oporavak malih i srednjih poduzeća u područjima zahvaćenim poplavama i jačanje njihove konkurentnosti na osnovu partnerstva za lokalni ekonomski razvoj“ a preostala sredstva je osigurala njemačka vlada.


Ovim pozivom se želi utvrditi zainteresiranost za sudjelovanje u javnim natječajima putem kojih će se u razdoblju između 2016.-2018. godine vršiti dodjela grant sredstava ukupne vrijednosti od 4 milijuna eura. Projektne ideje koje je potrebno dostaviti u okviru ovog poziva, treba fokusirati na poboljšanje pristupa domaćem tržištu ( domaćem i međunarodnom), konkurentnost, umrežavanje i inovacije, optimalizaciju poslovnih ideja, poboljšanje kvalitete kao i uvođenje novih metoda u radu.

 

Sve potrebne informacije kao i potrebne aplikacijske obrasce možete pronaći na slijedećem linku:


http://eu-prolocal.ba/#partnerInterest

Pročitano 1090 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering