kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 14 Srpanj 2016 15:02

"Skok u dalj": Dođite na motivacijsko predavanje Maria Bebeka i razbijte predrasude prema osobama s ivnaliditetom

"Skok u dalj": Dođite na motivacijsko predavanje Maria Bebeka i razbijte predrasude prema osobama s ivnaliditetom Autor: Radioljubuski.ba

Pozivamo Vas na motivacijsko predavanje naziva "Skok u dalj" Maria Bebeka iz Zagreba. 
Predavanje će se održati u četvrtak 14.07. u 20h u Gradskoj vijećnici, organizatori su Boksački Klub Ljubuški i Rukometni Klub Izviđač.

Mario Bebek suradnik je i urednik na portalu Putevi milosti, motivacijski je predavač sa više od 150 održanih motivacijskih predavanja, evangelizator. Završio je studij na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, po zanimanju je sanitarni inženjer. Iako je imao 30 operacija sa dijagnozom "artrogripoza" kod koje dolazi do ukočenja zglobova, deformacije kostiju i mišića, Mario je pun optimizma i planova za budućnost. Unatoč bolesti Mario je pun radosti i zna ljubiti Boga i svoj život, voljeti ljude oko sebe, družiti se sa njima i živjeti normalnim životom. I pored zdravstvenih problema aktivan je sportaš, bavi se plivanjem. Zbog mnogih neugodnih situacija koje je prošao, a koje su vezane za njegovu bolest, odlučio je motivirati ljude kako bi razbili zidove predrasuda prema osobama sa invaliditetom te kako bi ih lakše prihvatili u društvo.

 

Sve osobe koje žele prisustvovati motivacijskom predavanju i saslušati njegovo životno svjedočanstvo, pozivamo da u četvrtak 14.srpnja s početkom u 20 sati dođete u Gradsku vijećnicu u Ljubuškom.

Pročitano 915 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering