kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 30 Kolovoz 2016 22:23

Obavijest o sufinanciranju troškova prijevoza učenika osnovnih i srednjih škola

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal FOTO: LJ::portal

Dana 23. kolovoza 2016. godine, Općinski načelnik donio je Zaključak broj: 02-38-1601/16 o sufinanciranju troškova prijevoza učenika osnovnih i srednjih škola na području općine Ljubuški u školskoj 2016./2017. godini. U školskoj 2016./2017. godini, Općina Ljubuški sufinancirat će iznos od 50%

cijene karte za učenike osnovnih škola a 40% od cijene karte za učenike srednjih škola. Učenicima srednjih škola koji nastavu pohađaju izvan općine Ljubuški, dužni su donijeti Potvrdu o pohađaju te škole početkom oba polugodišta u Odjel društvenih djelatnosti Općine Ljubuški. Za učenike osnovnih i srednjih škola, iz obitelji korisnika stalne socijalne skrbi, Općina Ljubuški će u cijelosti snositi troškove prijevoza učenika temeljem popisa Centra za socijalni rad Ljubuški.  
Za učenike osnovnih i srednjih škola iz obitelji 100% ratnih vojnih invalida, Općina Ljubuški će u cijelosti snositi troškove prijevoza učenika temeljem Potvrde Odjela za branitelje iz Domovinskog rata.  Za učenike s posebnim potrebama Općina Ljubuški će u cijelosti snositi troškove prijevoza učenika temeljem izdanih Rješenja Odjela društvenih djelatnosti Općine Ljubuški. Svi roditelji učenika koji ostvaruju pravo na sufinanciranje/besplatan prijevoz, obvezni su popuniti Izjavu koju će učenici dobiti u školi te istu vratiti u školu najkasnije do 9. rujna.  Odjel društvenih djelatnosti sačinit će popis tih učenika te isti dostaviti prijevoznicima nakon čega roditelji mogu podići karte.

 

Pomoćnik Općinskog načelnika
Ivica Boras

Pročitano 1578 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering