kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 17 Studeni 2016 15:50

U sklopu MOFF-a poseban program – !hej Studenti studentima

U sklopu MOFF-a poseban program – !hej Studenti studentima

Još je tjedan dana ostalo do početka 10. jubilarnog Mostar film festivala, čiji je glavni sponzor HT ERONET. Tim povodom, u hotelu Mostar održana je konferencija za novinare

na kojoj su govorili umjetnička direktorica MOFF-a Maja Lasić, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a Misijana Brkić-Milinković, izvršni producent Ognjen Džinić te Antonio Beus, predsjednik Udruge filmske industrije BiH.

 

Novina ovogodišnjeg festivala jest studentski program –!hej Studenti studentima, a HT ERONET, uz svoj brend !hej namijenjen, ponajprije, mlađoj populaciji, posebno će podržati i ovaj dio programa u sklopu festivala. Naime, najbolji film studentskog programa darovat će vrijednim mobilnim uređajem te osigurati !hej pakete za sve sudionike programa. Inače, u ovome programu sudjeluju studenti dramskih akademija i fakulteta iz Beograda, Zagreba, Cetinja, Sarajeva, a bit će održana i posebna radionica za studente – Masterclass na kojoj će, kao predavači, sudjelovati: Slaven Knezović, Dragan Despot, Danilo Šerbedžija, Velibor Topić, Zenit Đozić, Anila Gajević. Najavljeni su i posebni programi – Docuspectre – s prezentacijom aktualnih regionalnih dokumentarnih tema i dječji program – Junaci školske lektire, kao i poslovna konferencija vezana za prezentaciju programa oko distribucije kanala i audiovizualnih sadržaja.

 

Nakon svečanog otvorenja koje je zakazano za četvrtak, 24. studenoga u 19 sati u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače i projekcije filma „Mrtve ribe plivaju na leđima“, uslijedit će afterparty MOFF-a i tradicionalni poslovni prijem HT ERONET-a u hotelu Mepas, uz glazbenog gosta Petra Grašu.

Pročitano 615 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering