kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 27 Srpanj 2016 14:56

Istinski filmski užitak uz Mediteran Film Festival i HT ERONET

Autor: HT Eronet Autor: HT Eronet

HT ERONET i ove je godine generalni sponzor 17. Mediteran Film Festivala koji se, od 24. do 27. kolovoza, održava u Širokom Brijegu.


Tim su povodom, Ugovor o sponzorstvu, u upravnoj zgradi HT ERONET-a u Mostaru, potpisali Tomislav Ruk, član Uprave, izvršni direktor za nepokretnu mrežu i Tomislav Topić, direktor Kino videokluba Amater, organizatora MFF-a.

 

„Ponosni smo što je HT ERONET i ove godine, kao generalni sponzor i partner, uz Mediteran Film Festival, koji se pokazao kao jedan od najboljih na ovim prostorima, i koji je, po svojoj kvaliteti i prepoznatljivosti, odavna izašao daleko izvan granica BiH. Na ovaj način, HT ERONET nastavlja djelovati kao društveno odgovorno poduzeće koje prepoznaje, ne samo potrebe lokalne zajednice, već i pridonosi podizanju kulture i umjetnosti na višu razinu. Raduje nas što ćemo se i ove godine družiti na MFF-u, a svim posjetiteljima želimo istinski filmski užitak“ – kazao je Ruk.

 

Tomislav Topić, direktor festivala, zahvalio je HT ERONET-u naglasivši kako ih iznimno raduje činjenica da je jedan tako snažan i prepoznatljiv brend ponovno uz MFF. Ukratko je predstavio program festivala, najavljujući i neke novine.

 

Inače, HT ERONET i ove je godine osigurao dar (mobilni uređaj) za najsretnijeg posjetitelja MFF-a koji bude glasovao za najbolji film u kategoriji Nagrada publike.

Pročitano 667 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering