kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 30 Rujan 2016 14:25

Nagrađen jubilarni korisnik HOME.TV usluge

Autor: HT Eronet Autor: HT Eronet

Ilija Bevanda iz Rodoča jubilarni je korisnik HOME.TV usluge.
Ta činjenica Iliji je donijela vrijedan dar HT ERONET-a –Lenovo Tab 3 A7

, uređaj iz naše ponude uz koji mu postaje dostupna još jedna naša usluga – HOME.TV PLAYER za praćenje omiljenih sadržaja na tabletu, mobitelu ili računalu.

 

Uz to, naš sretni dobitnik nagrađen je i besplatnim jednogodišnjim korištenjem sportskog Plus paketa kanala i filmskog HBO Premium paketa te promidžbenim darovima HT ERONET-a.

 

Na prodajnom mjestu u Mepas Mallu, nagradu mu je uručio direktor Sektora za marketing i veleprodaju Toni Zlomislić:

„Čestitamo Iliji. Vjerujem da će mu ovaj dar dobro doći i da će idućih godinu dana uživati u sportskim i filmskim sadržajima HOME.TV-a. Inače, na ovaj način želimo pokazati kako HT ERONET brine o svojim korisnicima. Još jedan od načina približavanja naših usluga korisnicima su promotivne ponude. U tijeku je promocija Plus paketa kanala koja omogućuje besplatno gledanje i uživanje u vrhunskom sportu i to u trajanju tri mjeseca od dana potpisivanja ugovora“, kazao je Zlomislić.

 

Sretni dobitnik bio je, kaže, uistinu iznenađen kad je saznao da upravo u njegove ruke ide vrijedan ERONET-ov dar, pogotovo zbog činjenice da je on novi korisnik HOME.TV usluge.

 

„Što reći nego – hvala HT ERONET-u koji, uvjerio sam se danas, uistinu brine o svojim korisnicima. Do sada sam koristio samo vaše usluge mobilne telefonije. Što se ostaloga tiče, budući da nisam bio zadovoljan uslugom vašeg konkurenta, odlučio sam se za HOME.TV zbog iznimne kvalitete, konkretno – interneta i ponude TV programa. Zahvaljujem na nagradi, a sigurno je da ću do daljnjega ostati vaš vjerni korisnik“, poručio je Ilija.

Pročitano 621 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering