kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 28 Listopad 2016 16:31

Predsjedniku Primorcu zlatna medalja DAAAM International

Autor: HT Eronet Autor: HT Eronet

Predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac dobitnik je zlatne DAAAM International medalje koja mu je dodijeljena na svečanosti u Mostaru.


Svečanost je organizirana u sklopu 27. međunarodnog DAAAM simpozija koji se ovoga tjedna održava u gradu na Neretvi. Inače, DAAAM International Vienna je međunarodna mreža za znanstvenu, akademsku i industrijsku suradnju.

 

Prema riječima prof. dr. Branka Katalinića, predsjednika DAAAM International Vienna, koji je Primorcu uručio medalju, ovo veliko priznanje dodjeljuje se za izniman doprinos razvitku međunarodne akademske i znanstvene suradnje u okviru međunarodne mreže DAAM International Vienna, te organizaciji i potpori 27. DAAM međunarodnog simpozija.

 

„Počašćen sam ovim iznimnim priznanjem i uistinu iznenađen. Zahvaljujem prof. Kataliniću i njegovim suradnicima što su prepoznali važnost održavanja ovoga velikog međunarodnog skupa ovdje u Mostaru, kao i na velikom doprinosu uvezivanju naše sveučilišne zajednice s međunarodnim krugovima. Obogaćeni smo jednim vrhunskim znanstvenim događajem u našoj sredini, učvrstili smo akademsku i znanstvenu suradnju, a sve ususret novim znanstvenim postignućima i uspjesima. Čestitam i našem Sveučilištu i rektorici Ostojić na dovođenju ovoga iznimnog znanstvenog skupa u Mostar. HT ERONET je uvijek uz ovakve značajne znanstvene i akademske događaje te se nadamo da će se ovakva praksa nastaviti“, kazao je Primorac.

Pročitano 599 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering