kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 01 Prosinac 2016 19:24

Best Doctors Plus – Svjetski brend samo u ponudi Croatia osiguranja

Sponzorirani članak Sponzorirani članak

Mnogi od nas na zdravlje misle tek kad se razbole, a tada je vrlo teško držati konce u svojim rukama. Pronaći najbolje liječnike, dobiti najbolju zdravstvenu skrb, dobiti drugo liječničko mišljenje kada se bolest dogodi vrlo je teško, i zato je vrlo važno o zdravlju misliti na vrijeme.


Croatia osiguranje je tržištu Bosne i Hercegovine ponudila proizvod zdravstvenog osiguranja koji omogućuje pristup najboljim svjetskim liječnicima u najboljim svjetskim klinikama. Sklapanjem ovog osiguranja dobivate: ispravnu dijagnozu, preporuku najbolje metode liječenja i najbolji tretman s najsuvremenijom medicinskom opremom (uz komunikaciju na lokalnom jeziku).



Ako Vaše zdravstveno stanje zahtijeva liječenje, dobit ćete preporuku najbolje svjetske klinike gdje je liječenje moguće obaviti ali i omogućiti Vam:
–             liječenje karcinoma,
–             zahvat premoštenja koronarne arterije,
–             zamjenu  ili reparaciju srčanog zaliska,
–             neurokirurgiju,
–             transplataciju organa ili koštane srži.


Best Doctors Plus pokriva troškove liječenja u inozemstvu do iznosa 1.000.000 EUR godišnje, odnosno do ukupnog iznosa do 2.000.000 EUR za vrijeme čitavog osiguranja. Ovim iznosima su pokriveni i troškovi prijevoza za osiguranika i osobu u pratnji, kao i troškovi smještaja za vrijeme liječenja u inozemstvu. Osiguranik ostvaruje pravo na naknadu za vrijeme boravka u bolnici te pokriće troškova lijekova nakon povratka u Bosnu i Hercegovinu.
Best Doctors Plus osiguranje namijenjeno je svim dobnim skupinama, djeci od 31. dana života i odraslima do 64. godine života.


Osiguranje se sklapa na godinu dana te se automatski produžava na sljedeću godinu sve dok osiguranik ne odluči da ne želi više produžiti osiguranje.


Best Doctors Plus osiguranje pruža uslugu koja je prisutna u više od 70 zemalja, s globalnom bazom s više od 50.000 liječnika iz cijelog svijeta.

 
Osigurajte se na vrijeme kako bi o Vašem zdravlju brinuli najbolji svjetski stručnjaci.


Polica Best Doctors Plus može se ugovoriti već od 6,50 EUR mjesečno!


Više informacija na www.crosig.ba.

Pročitano 1052 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering