kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 07:34

CEO konferencija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

CEO konferencija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru

CEO konferencija godišnji je događaj koji spaja mlade s uspješnim ljudima koji su svoje ciljeve uspjeli ostvariti bez ikakve političke podloge. Ovim putem mladima se, kroz pozitivne primjere, nastoji približiti poduzetništvo kroz razbijanje mitova o uspjehu te usvajanjem novih znanja i vještina.

 

Uspješnim poduzetničkim pričama te tehnološkim inovacijama, inspiriraju se svi sudionici konferencije na otvoreniji pristup poduzetništvu, kao i veći angažman u društvu, čime bi se jačao potencijal mladih u njihovom samozapošljavanju.


Dosadašnje dvije konferencije održale su se u Sarajevu, gdje je više od 500 studenata iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore dobilo priliku čuti govornike i predstavnike nekih od najuspješnijih tvrtki koje posluju u našoj državi i regiji. Kao rezultat navedenog, 30 mladih dobilo je posao, uz 2 pokrenuta projekta.


Uz Ekonomski fakultet u Sarajevu, koji je glavni partner događaja, ove godine konferencija će se organizirati u suradnji s Ekonomskim fakultetima u Banja Luci, Tuzli, Zenici i Mostaru. Konferencija u Mostaru najavljena  je za 17. 5. 2014., a svi zainteresirani mogu potražiti više informacija, kao i obrazac za prijavu, na službenim stranicama konferencije: http://ceokonferencija.ba/

Pročitano 1629 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering