kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 09 Svibanj 2014 09:55

Danas u hotelu "Brotnjo" u Čitluku manifestacija "Novinar godine"

Autor: Dušan Musa | LJ::portal Autor: Dušan Musa | LJ::portal

Tradicionalna godišnja manifestacija Društva novinara u BiH - "Novinar godine", održat će se u petak, 9-og svibnja, u hotelu "Brotnjo" u Čitluku. Manifestacija se organizira u povodu 3-eg svibnja Svjetskog dana slobode medija.


Kao i na prethodnim i na 19-oj po redu manifestaciji "Novinar godine" proglasiti će se  najbolji u pet kategorija – pisanog, odnosno printanog, radijskog i televizijskog novinarstva. Četvrta po redu je nagrada za životno djelo, a najvažnija "Novinar godine". Izbor najboljih vrši Ocjenjivački sud, u stvari prošireni Upravni odbor Društva novinara, na prijedlog redakcija, pojedinaca i članova.


Prema informacijama iz Društva novinara, bez obzira na ne baš sjajne prilike u bosanskohercegovačkom novinarstvu za izbor najboljih u 2013-oj godini, konkurencija je žestoka. U pojedinim kategorijama ima od tri do sedam nominiranih, pa je očito da jednoglasnih odluka neće biti. Zbog tradicije i činjenice da izbor vrše novinari profesionalci, odabir će biti zanimljiv. Imena najboljih bit će poznata u petak, a svečanost uručenja nagrada i priznanja održat će se u hotelu "Brotnjo", s početkom u 20 sati.


U svakom slučaju hotel "Brotnjo" bit će u petak navečer stjecište novinara iz cijele BiH. Nakon svečanosti proglašenja najboljih slijedi novinarska zabava, tijekom koje će posjetitelje zabavljati grupa "Modra rijeka" iz Čitluka.
Stipe Primorac direktor hotela "Brotnjo" ističe da je sve spremno za prihvat blizu stotinu novinara i njihovih gostiju.

Pročitano 1729 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering