kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 17 Svibanj 2014 12:59

Zbog međunarodne cestovne biciklističke utrke posebna regulacija prometa

Zbog međunarodne cestovne biciklističke utrke posebna regulacija prometa

Biciklistički klub Mostar i Udruga za promociju biciklizma „Hercegovina Bike“ obavještavaju javnost kako će sutra, zbog održavanja međunarodne cestovne biciklističke utrke, na području Hercegovačko-neretvanske i Zapadnohercegovačke županije

doći do privremenih zastoja prometa,a ulica ispred Tržnog centra Mepas Mall u Mostaru  u oba smjera, bit će zatvorena za promet od 10 do 19 sati.


„Posebna regulacija prometa bit će od 12 do 17 sati na području općina Mostar, Široki Brijeg, Posušje, Grude, Ljubuški, Čapljina i Stolac  Tm će se općinama kretati sudionici biciklističke utrke tako da će dolaziti do privremenih prekida prometa,posebice na raskrižjima.


Promet desnom trakom, kojom će se kretati biciklistička kolona zajedno sa službenim vozilima i policijom bit će usporen, a kolonu se neće smjeti preticati . Vozila koja budu dolazila iz drugog smjera morat će usporiti ili stati sa strane dok  kolona ne prođe, priopćili su organizatori.


„U razdoblju od 16 do 17 sati na području južnog prilaza Mostara, kao i na pravcu od naselja Luka do Tržnog centra Mepas Mall također će biti posebna regulacija prometa. Naime, par minuta prije nego sudionici biciklističke utrke prođu zatvorit će se promet  na spomenutoj dionici kako ne bi došlo do prometnih incidenata.


Molimo stanovnike Mostara i Hercegovine na strpljenje i razumijevanje, te se ovim putem zahvaljujemo djelatnicima  MUP-a ZHŽ-a i HNŽ-a na suradnji i angažiranosti oko organizacije ove utrke, stoji u priopćenju.

Pročitano 1384 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering