kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 03 Lipanj 2014 12:18

HKDU Ljubuški pristupio Hrvatskom savezu HKDU-HRAST BiH

Autor: HKDU Ljubuski | radisici.ba Autor: HKDU Ljubuski | radisici.ba

Općinski odbor HKDU-a BiH, Podružnica Ljubuški na izvanrednoj sjednici donio je odluku da kompletna podružnica istupa iz HKDU-a BiH. Odluka je donesena jednoglasno, jer kako su naglasili u priopćenju, Senat HKDU-a nije imao sluha za zahtjeve da na opće izbore izađu u ZHŽ samostalno, a na svim drugim razinama na zajedničkoj listi HNS-a.

 


HKDU podružnica Ljubuški nije imala ništa protiv za  zajedničkom listom HNS-a ako se  sve članice HNS-a nalaze na listi HNS-a za ŽZH.
Istupanjem HDZ-a 1990 sa liste HNS-a, izlaskom na izbore za ŽZH sa samostalnom listom, lista HNS-a za ŽZH gubi smisao- naglašavaju u tom odboru.


Nedopuštanjem Senata HKDU-a da učinimo isto,odnosno da iziđemo samostalno na izbore u ŽZH, dovelo je do ove odluke. Pritom su upozorili da HKDU stalno služi  kao poligon za uzlijetanje i uvijek kao zaperci, umjesto da bude politička snaga poradi imena kojim se koristi.


Također Vas izvještavamo da je Općinski odbor HKDU-a BiH, podružnica Ljubuški na svojoj redovitoj sjednici održanoj 29.05.2014.god,. jednoglasno donio Odluku da se kompletna podružnica HKDU-a priključi novoosnovanoj stranci sa jasnim i prepoznatljivim ciljevima, Hrvatski savez HKDU-HRAST BiH, potvrdili su iz ovog odbora, zaželjevši sve najbolje u političkom radu i djelovanju svojoj bivšoj stranci HKDU BiH.

Pročitano 2093 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering