kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 04 Prosinac 2014 22:43

Potpisan Ugovor o sufinanciranju između Razvojnog programa Ujedinjenih nacija i Vlade ŽZH

Autor: vladazzh.com Autor: vladazzh.com

Jučer je u Širokom Brijegu, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke, potpisan Ugovor o sufinanciranju niza aktivnosti za unaprjeđenje upravljanja energijom između Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) i Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Ugovor su potpisali Zdenko Ćosić, predsjednik Vlade, i gđa Zahira Virani, zamjenica rezidentnog predstavnika UNDP-a u BiH. Sve aktivnosti u okviru ovog projekta, čija ukupna vrijednost iznosi 200.000 KM, imaju krajnji cilj uštede sredstava koja se izdvajaju iz županijskog proračuna za troškove energije i racionalnijeg upravljanja postojećim resursima.
Vlada Županije Zapadnohercegovačke je 27. ožujka 2014. godine potpisala Memorandum o suradnji s UNDP-om u BiH, čime je postavljen temelj za svaku daljnju buduću suradnju u područjima od obostrane koristi. Sada već uspješna suradnja Vlade ŽZH s UNDP-om u BiH rezultirala je realizacijom nekoliko važnih projekata za Županiju, od kojih je jedan u tijeku implementacije, i to projekt podrške pri implementaciji Strategije razvitka ŽZH za razdoblje od 2014. do 2020. godine. Na današnjem sastanku se, između ostalog, razgovaralo o nastavku suradnje uspostavljene između Vlade ŽZH i UNDP-a, prvenstveno u okviru projekta Zeleni ekonomski razvoj.

Pročitano 1284 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering