kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Četvrtak, 29 Listopad 2015 22:44

Karamarko: Hrvati u Hrvatskoj i Hrvati u BiH, jedno su tijelo

Autor: prvi.tv Autor: prvi.tv

Nova povijesna prekretnica Republike Hrvatske je 8. studenoga 2015. godine i to trebaju na umu imati svi glasači Republike Hrvatske i BiH, kazano je večeras u prepunoj dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače u Mostaru, na završnom predizbornom skupu Domoljubne koalicije za XI. Izbornu

jedinicu iz BiH predvođenu HDZ-om.

 

"Hrvati u Hrvatskoj i Hrvati u BiH su jedno tijelo, na tome je stvarao državu prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman", kazao je predsjednik HDZ-a R Hrvatske i kandidat za novog premijera Tomislav Karamarko.

 

Odnos prema Hrvatima u BiH, kako je poručio u Mostaru, mora se mijenjati kao i prema državi BiH, kojoj će, kako je poručio, ukoliko bude on premijer pomoći da krene putem europskih integracija.

 

O značaju zajedništva za bolju budućnost govorio je i predsjednik HDZ-a BiH, i aktualni predsjednik Predsjedništva BiH Dragan Čović.

 

 "Zajedništvo hrvatskog naroda, jedini je put ka boljem sutra Republike Hrvatske, ali i BiH i to je ono što treba svaki građanin prilikom 8. studenoga 2015. imati na umu kada bude glasovao o sudbini države Republike Hrvatske", poručeno je Čović sa skupa u Mostaru.

 

Ovaj skup uveličan je bogatim kulturno-zabavnim programom u kojem su nastupili ženska klapa "Drača" i popularni domoljubni glazbenik iz Hercegovine Mate Bulić, koji je pjesnom "Lijepa li si", opjevao ljepotu Hrvatske i BiH.

Pročitano 1323 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering