kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 29 Siječanj 2016 15:19

Ivica Vizentaner: Nastavljamo časno, pošteno, kvalitetno i odgovorno djelovati kao vijećnici i članovi HDZ-a BiH

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Stranka pravde i povjerenja, neposredno nakon održavanja Općih izbora 2014. godine, prestala je s aktivnim političkim djelovanjem, a budući da sam osobno, kao ujedno i vijećnik OV Ljubuški Igor Bradvica te značajan broj nadasve mladih osoba, voljan nastaviti aktivno političko djelovanje,

doprinijeti poboljšanju uvjeta i kvalitete života na prostoru općine Ljubuški, u skladu s mogućnostima, znanjem i sposobnostima, dakle, raditi za opće dobro, što je zapravo veoma teško kao pojedinac, a znatno lakše kao član stranke, tj. zajednice ljudi koji imaju isti cilj – dobrobit svih, donijeli smo, stoga, odluku da ćemo ubuduće djelovati kao vijećnici i članovi Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine.


Svjesni smo činjenice da će naša odluka rezultirati pozitivnim i negativnim reakcijama. Međutim, svatko tko odluči ne biti pasivni promatrač, već angažirati se, izložiti se javnosti, osobno se zalagati za pozitivne promjene u društvu, neminovno je, na žalost, da bude podvrgnut kritici.


Međutim, navedeno nas, a uvjerenja sam svakog dobronamjernog i odlučnog pojedinca, neće pokolebati u radu za opće dobro. Ta nije se rodio tko je svakome ugodio.
Dakle, nastavljamo časno, pošteno, kvalitetno i odgovorno djelovati, kao vijećnici i članovi HDZ-a BiH, na dobrobit svih žitelja općine Ljubuški koji će to zasigurno prepoznati i kojima se ovom prigodom zahvaljujem na dosadašnjoj podršci.

 

 

S poštovanjem,
                                                                                       Ivica Vizentaner, vijećnik OV Ljubuški

                                                             
                                                                                    

Pročitano 2242 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering