kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 31 Siječanj 2016 08:16

AUDIO: Održana 32. sjednica Općinskog vijeća Ljubuški

Autor: Mile Kraljević | Radio Ljubuški Autor: Mile Kraljević | Radio Ljubuški Foto: Mile Kraljević | Radio Ljubuški

Iako najavljivana kao sjednica koja neće „dugo trajati“, 32.sjednica Općinskog vijeća Ljubuški potrajala je gotovo tri sata. Dosta vremena oduzeo je Aktualni sat, trajao je maksimalnih šezedesetak minuta, a najviše se raspravljalo od nekim aktivnostima i inicijativama u MZ Radišići.

Što se „radnog dijela“ tiče tekao je po ustaljenom običaju, uz kraću, a na nekim točkama i nešto dužu raspravu. Tako su Prijedlozi: Odluka o pokretanju postupka o dodjeli koncesija za korištenje poljoprivrednog zemljišta na području općine Ljubuški, Odluka o izmjeni Odluke o povjeravanju javnih ovlasti JP „Parkovi“ d.o.o. Ljubuški, Prijedlog Odluke o utvrđivanju javnog interesa rekonstrukcije raskrsnice na magistralnoj cesti M-6 002, raskrsnica za Kravice, Prijedlog Odluke o nazivima i označavanju ulica, trgova i parkova i označavanju objekata brojevima na području općine Ljubuški, Prijedlog Odluke o dobitnicima javnih priznanja Općine Ljubuški za 2015. godinu, Prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o utemeljenju mjesnih zajednica izdvajanjem naseljenih mjesta pojedinih mjesnih zajednica, te Prijedlog Odluke o raspisivanju i održavanju izbora za članove Vijeća mjesnih zajednica općine Ljubuški, prošli bez većih rasprava.

 


Nešto duže trajalo je izvješće v.d. direktora JP „Parkovi“, a nakon toga i rasprava nakon koje je usvojeno Izvješće i Plan rada za 2016.godinu.

 

U audio zapisu poslušajte integralni snimak 32.sjednice Općinskoga vijeća Ljubuški

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

Pročitano 1752 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering