kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 02 Veljača 2016 19:09

Jonathan Moore u Ljubuškom: Razgovarao s Barbarićem, Kraljevićem i Borasom

Autor: Mile Kraljević | Radio Ljubuški Autor: Mile Kraljević | Radio Ljubuški

Veleposlanik Jonathan Moore, voditelj Misije OESS-a u BiH boravio je danas u Ljubuškom i Županiji Zapadnohercegovačkoj gdje je u sklopu redovitih aktivnosti razgovarao s općinskim i županijskim dužnosnicima.

U uredu načelnika općine Ljubuški razgovarao je o aktualnoj problematici s načelnikom općine Nevenkom Barbarićem i predsjednikom Općinskog vijeća Tihomirom Kvesićem.


Potom je u Ministarstvu financija razgovarao s ministrom Tonijem Kraljevićem i suradnicima, nakon čega su dali izjave za medije.

 


Nakon ministarstva financija veleposlanik Moore posjetio je Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH gdje je s ministrom Zdravkom Borasom razgovarao o aktualnoj sigurnosnoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

 

Današnji posjet Županiji završit će u Širokom Brijegu gdje će razgovarati s dužnosnicima Vlade i Županije Zapadnohercegovačke. Svim ovim sastancima i razgovorima nazočio je i Doron Frishman, šef Ureda Misije OSCE-a u Mostaru.


U audio zapisu poslušajte izjave ministra Kraljevića i velposlanika Moora

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

ljportal.com - Ljubuški Portal

Pročitano 1431 puta




Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering