kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 03 Svibanj 2016 12:39

Prof. Željko Primorac novi predsjednik vrgoračkog HDZ-a

Autor: Mate Primorac | Slobodna Dalmacija Autor: Mate Primorac | Slobodna Dalmacija

Novi predsjednik vrgoračkog HDZ-a je prof. Željko Primorac, odlučeno je tako na izbornoj skupštini ove stranke. Primorac nije imao protukandidata, već godinama ovaj 31-godišnjak je na neki način "motor" te političke opcije, i sad je odlučio u jednom od  najtežih trenutaka preuzeti vodstvo stranke.

Lokalni HDZ, naime, za mjesec i pol dana očekuju treći po redu prijevremeni izbori.

 

Primorac, naglašava kako će se HDZ i dalje fokusirati na projekte koji bi stanovnicima Vrgoračke krajine omogućili bolji i kvalitetniji život.

 

- HDZ-e je najveća stranka u Vrgorcu, imamo odličnu Mladež. Sad svi zajedno radimo na općoj mobilizacija za treće po redu izbore. Pokrenuli smo projekte, spremali investicije kako bi stanovnicima Vrgoračke krajine omogućili bolji i kvalitetniji život na kućnom pragu.  No, pojedinci su zbog gladi za foteljama srušili sve to. Naš izborni program su projekti koje su naši politički protivnici zaustavili rušenjem proračuna, a oni neka objasne narodu zašto ih u tri godine po treći put šalju na birališta. Velika je razlika između onih koji grade i onih koji ruše - naglasio je novi predsjednik vrgoračkog HDZ-a.

 

Delegati su izbrali i Gradski odbor kojeg čine: Nada Primorac Jelavić, Nada Pavlinović, Leona Granić, Nikša Roso, Petar Vuksanović, Milan Radomiljac, Matko Vuković, Željko Borovac, Sveto Vranješ, Alen Roso, Vice Franić, Jurica Barać i Ivan Tolj.

Pročitano 954 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering